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2006/12/23(土)
『Jizo Caf・XXI@ Oco Time 地蔵カフェXXI オコタイム 』
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Jizo Caf・XXI@ Oco Time
November 5th, 2006


Jizo Caf・XXI was held at Oco Time, Japanese restaurant in Ukiah, California. Ukiah is a small town located about an hour and a half north of San Francisco.

We were happy to meet all the participants and surprised to find out their enthusiasm.

Here is the menu from the cooking class.


Menu
Konnyaku no miso oden (Yam cake with sweet miso)
Horofuki daikon (Daikon radish with sweet miso)
Ume waja jiru (pickled plum and Wakame soup)
Plum no mizore ae (plum and grated daikon radish)
Goma Tofu (Sesame Tofu)
Red and chioggia beets pasta
Assorted vegetable sushi of shitake mushroom, green, yellow, red and purple pepper, califlower, green and yellow beans.

After the class, we all enjoyed nice lunch in their patio and Ninsho gave a talk about Zen style cooking and eating.

Our thanks to everyone at Oco Time for hosting Jizo Caf・
To view photos, click here


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地蔵カフェXXI オコタイム 
2006年11月5日(日)

サンフランシスコ北、約1時間半にある小さな街、ユーカイアにある日本食レストラン“オコタイム”で21回目の地蔵カフェは行われました。

参加者全員料理教室から、張り切り、みな熱心な取り組み様にとても感心。

以下メニューです

こんにゃくの味噌おでん
ほろふき大根
梅若汁
胡麻豆腐
レッドビーツのパスタ
椎茸、2色いんげん、3色ピーマン、カリフラワーの握り寿司

料理教室の後は、パティオに座りながらみんなでランチを頂きました。

忍昭さんの禅スタイルの食事法や、調理法についてのお話もありました。

参加者の皆さん、オコタイムのスタッフの方々、地蔵カフェ主催ありがとうございました。

写真はこちらでどうぞ

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